Berapa Harga Set BC Cream Dyxy, Face Mist, Liptick - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Berapa Harga Set BC Cream Dyxy, Face Mist, Liptick

Berapa Harga Set BC Cream Dyxy

Berapa Harga BC Cream Dyxy ini yang selalu bermain difikiran masing-masing kan? Ok, hari ini admin nak bercerita khusus tentang berapa harga BC Cream dyxy ini yang terlajak laris dipasaran.

Tapi sebelum itu mari kita kenal dulu Bc Cream yang dibawa khas oleh DYXY.


DYXY BC CREAM:


1) Tak perlu pakai concealer, bb cream, sunblock, foundation & bedak sebab BC Cream ni ALL IN ONE.
2) Mempunyai glowing effect kerana diformulasikan dgn mineral & estrak arbutin.
3) FULL COVERAGE UOLS! Dapat menutupi parut dan jerawat. Sapu nipis2 je, tak perlu sapu tebal2.
4) Mesra wudhuk & senang untuk dicuci
5) HALAL & Lulus KKM. Yang paling PENTING, sesuai dengan kulit SENSITIF, BERMINYAK & NORMAL.
6) Terdapat 2 tone: BEIGE (Utk kulit CERAH) & NATURAL (Utk kulit SAWO MATANG). Pendek kata sesuai utk tone kulit warga 1Malaysia (Melayu, Cina, India)
7) Sekali sapu boleh tahan dari 8-10jam. Tak perlu sapu berkali2. Membazir je kan?

Cara Pakai Dyxy BC Cream


Sangat mudah memakainya ianya sama macam produk make-up yang lain sapu-sapu je dah glowing dalam masa 5 minit, eh sebenarnya ada sedikit perbezaan dengan make-up yang lain tonar yang ada pada BC Cream dyxy ini tidak mudah bertumpuk kerana itu cepat digunakan.

Berapa Harga BC Cream DYXY?


Kebanyakan produk dyxy dia jual dalam bentuk set, jarang dia jual dalam bentuk loose item, tapi tidak semestinya loose item tak boleh beli, anda boleh juga membelinya cuma harganya sedikit berlainan dengan belian set.

Untuk Harga BC Cream loose item adalah RM85.00

Jika sis nak beli harga yang lagi murah sis kena beli dalam bentuk set sama ada

  • Basic Lady

  • Perfect Lady

  • Beauty Lady

  • Complete Lady

  • DYXY Set Jelita.

Semua set tersebut termasuk didalamnya ada BC Cream.

Testimoni Pengguna


Dyxy Mineral Face Mist Testimoni Dyxy Mineral Face Mist Testimoni Dyxy Mineral Face Mist Testimoni

Like Facebook kami untuk lebih mesra dan anda juga boleh bercomment atau bertanya lebih lanjut tentang produk Dyxy.

1 comment

  1. […] Othman yang menghasilkan pelamin nikah Yuna dan Adam Sinclair pada Jumaat lalu menjelaskan anggaran harga pelamin itu kira-kira RM70,000. […]

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage