DYXY Cosmetics, DYXY BC Cream, Face Mist - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

DYXY Cosmetics, DYXY BC Cream, Face Mist

DYXY Cosmetics

Dyxy Cosmetics; Untuk post kali ini admin ingin bersembang santai je mengenai DYXY Cosmetics yang flowless nie..Memandangkan produk ini antara produk yang terhangat di pasaran Malaysia Admin ingin jadikan main Business admin,bagi admin ini adalah salah satu produk yang senang sangat dijual berbanding dengan produk-produk yang lain.

Kenapa Produk DYXY Cosmetics ini senang dijual

DYXY BC Cream


dyxy bc cream

Jarang-jarang admin jumpa DYXY BC Cream yang sama formula seperti DYXY BC Cream diluar sana. DYXY salah satu produk cosmetik yang di inspirasikan serta teknologi penggunaan dari korea selatan, jadinya sangat sesuai produk DYXY nie dengan wanita asia khususnya di Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore berbanding teknologi barat yang kebanyakanya sesuai untuk kulit wanita barat sahaja.

Kelebihan Produk BC Cream

  • Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah

  • SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV

  • Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural

  • Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit

  • Menjimatkan masa untuk bersiap

  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif

  • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai

  • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam

DYXY Green Tea Mineral Face Mist


dyxy face mist

Kepada mereka yang ada jerawat jeragat semua adalah kiranya boleh guna DYXY green tea ni, senang je guna. hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, dalam 1 malam dah keringlah jerawat tu nanti.

Isi Kandungan DYXY Green Tea Face Mist 160ml

Kelebihan Green Tea Mineral Face Mist



  • Menghilangkan jerawat halus

  • Wajah lebih segar & glowing

  • Kesan melecet sembuh

  • Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering

  • Mengandungi zat mineral

  • Boleh dijadikan base make up

  • Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray

  • Make up tahan lebih lama

  • Bauan green tea yg wangi dan aman

  • Mengurangkan kesan alahan di muka

  • Mengecutkan jerawat pada muka

  • Sesuai untuk kulit muka sensitif

  • Boleh digunakan lelaki & perempuan

  • Muka lembap & segar secara natural

  • Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat

  • Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok

  • Pengganti toner dan make up base

  • Anti radang serta lembut pada kulit

  • 100% tiada bahan kimia merbahaya

  • Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas

  • Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan

  • Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH

  • DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?

Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.

Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin...
dyxy mineral face mist

DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

Fungsi Utama DYXY Face Mist Green Tea 

  • Sebagai Toner

  • Sebagai Face Mist

  • Sebagai Moisturizer

  • Sebagai Finishing spray

  • Sebagai Makeup remover

DYXY Face Brush


dyxy brush

Nak guna BC Cream tu macam mana? Takkan nak pakai tangan pula la kan? Kena lah pakai Brush yang khas untuk mekap muka.
So korang jangan risau nak kena beli luar untuk beli brush.. DYXY pun ada provide brush untuk BC cream.

Kelebihan DYXY Face Brush:

  • Menjimatkan foundation

  • Bulunya yg padat & mampat

  • Bulu kukuh dan tak mudah tercabut

  • Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana

  • Saiz yg mudah dipegang

  • Beauty blender versi berus

  • Digunakan oleh make up artis terkenal

  • Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...

  • Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut

  • Hanya perlu 2-3 olesan sahaja

  • Foundation tak bercapuk

  • Senang untuk blend foundation keseluruh muka

  • Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush

Cara membeli Produk DYXY Dengan Kami:

  • Just klik je button dibawah

  • Pilih produk set yang bersesuaian dengan budget anda.

  • Payment Automatik by Billplz.

1 comment

  1. […] hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and […]

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage