Dyxy Cosmetics Mineral Face Mist Review. Hot Produk - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Dyxy Cosmetics Mineral Face Mist Review. Hot Produk

MINERAL FACE MIST

Ramai tanya DYXY COSMETICS MINERAL FACE MIST melekit dan berminyak tak ????

Jawapan nye : TIDAK ye sayang2 sekalian ... dyxy mineral face mist sangat2 natural dan macam air biasa je ... paling best cepat MERESAP ke dalam lapisan kulit wajah

Dyxy Cosmetics Mineral Face Mist

Isi kandungan Dyxy Cosmetics Mineral Face Mist adalah ZAT MINERAL, VITAMIN C, VITAMIN E, GREEN TEA dan ALBUMEN yang semua orang tahu bahawa kesemua bahan2 ni sangat2 penting untuk Kulit wajah menjadi SIHAT, SEGAR dan GLOWING

Cara pakai sangat mudah, spray je di wajah korang dengan jarak antara 20cm ... dah spray, biarkan dia kering dengan sendirinya ... tak perlu di lap, tak perlu di basuh dan tak perlu nak kesat2 pakai apa2 pon sebab ianya sangat2 cepat kering dengan cara MERESAP ke dalam kulit muka

Hakak ada belanja video cara2 nak guna mineral face mist dan nanti korang boleh tengok sendiri...bukan susah nak bagi kulit wajah berseri dan segar tau

Korang yang jenis Kulit SENSITIF, hakak sangat2 rekemen kan spray ni sebab ianya mampu membantu mengurangkan ALAHAN di wajah korang selain daripada MENGECUTKAN JERAWAT, MENUTUP LIANG2 PORI, MELEMBAPKAN WAJAH, MENYERIKAN WAJAH, MENYEGARKAN WAJAH

CARA PAKAI DYXY MINERAL FACE MIST


Ini senang je. Anda Spray je di wajah anda dengan jarak antara 20cm.. dah spray biarkan ia kering dengan sendirinya. Tak perlu di lap, tak perlu dicuci mahupun dikesat-kesat kerana DYXY MINERAL FACE MIST ini sangat- sangat cepat kering dan meresap ke dalam kulit wajah kita.

DYXY MINERAL FACE MIST

Dyxy Mineral Face Mist ini bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin.

No comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage