Dyxy Mineral Face Mist, BC Cream, Liptick, Brush Testimoni - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Dyxy Mineral Face Mist, BC Cream, Liptick, Brush Testimoni

Dyxy Mineral Face Mist

Ada banyak dyxy mineral face mist testimonial yang beredar di internet sebenarnya, kebanyakannya datang daripada Facebook dan Instagram tentang Dyxy mineral green tea Face Mist Testimoni

Dyxy Mineral Green Tea Face Mist Dyxy Mineral Green Tea Face Mist Dyxy Mineral Green Tea Face Mist

Memandangkan produk ini laku keras ramai yang share kebaikan atau keberkesanan make-up dyxy cosmetics. Sebelum itu mari kita kenal dulu apa itu DYXY mineral green tea face mist

DYXY MINERAL GREEN TEA FACE MIST


Dyxy Mineral Green Tea Face Mist

Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.
Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin

“I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..
Korang pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .
Mudah aje.... Korang hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan dyxy mineral green tea Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu

5 Fungsi Utama DYXY Mineral Face Mist



  • Sebagai Toner

  • Sebagai Face Mist

  • Sebagai Moisturizer

  • Sebagai Finishing spray

  • Sebagai Makeup remover

Fungsi Utama DYXY Mineral Face Mist



  • Menghilangkan jerawat halus

  • Wajah lebih segar & glowing

  • Kesan melecet sembuh

  • Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering

2 comments

  1. […] harga packaging yang baru ini pihak dyxy terpaksa menaikan harga dari pada RM50.00 ke RM60.00 lose item sebab kos packaging yang lebih […]

    ReplyDelete
  2. […] menyenangkan hati Untuk harga packaging yang baru ini pihak dyxy terpaksa menaikan harga dari pada RM50.00 ke RM60.00 loose item sebab kos packaging yang lebih […]

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage