BC Cream Dyxy, Produk Make-up Paling Laris di Malaysia - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

BC Cream Dyxy, Produk Make-up Paling Laris di Malaysia

BC Cream Dyxy

BC Cream Dyxy

BC Cream Dyxy adalah gabungan antara BB cream, Concealer, Mineral dan Ekstrak Arbutin, yang mana sis tak perlu dah bedak ke apa bagai. Dyxy foundation ni sudah cukup untuk cover segalanya. Lagi pulak, dia tidak melekit langsung,teksturnya pun sangatlah ringan.

Ingin kulit cantik glowing mowing tanpa perlu memakai make up tebal hanya dengan foundation BC Cream Dyxy mampu mencapai hasrat para gadis yang menginginkan kulit berseri seri ?

BC Cream Dyxy

Bukan tu je, ia juga mengandungi SPF 50 yang mampu lindungi kulit awak dari rosak di bawah sinaran uv berjam-jam lamanya! Kerja melawat 'site' panas terik 4-5 jam pun takda hal!. Oleh kerana ia mengandungi kandungan Mineral dan Arbutin. Ia juga bantu kurangkan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam, parut jerawat dan lain-lain.
Oleh sebab keunikan inilah Bc Cream Dyxy Foundation dah terjual ratusan rubu unit dalam masa yang sangat singkat!.


BC Cream DYXY ni ada 2 code warna sahaja.


Untuk kulit cerah atau yang jenis heavy make up user boleh gunakan warna biege ni. Bagi kulit sederhana cerah boleh cuba code natural.

TONE COLOR BC CREAM

Tiada bahan kimia yg terlarang. . Ianya sngt sesuai dengan semua jenis kulit termasuklah kulit sensetif, kulit berminyak dan kulit kering.
Selain itu, Bc cream dyxy juga mampu merawat masalah kulit seperti kulit kusam,parut jerawat, dan jeragat…pemakain yg berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah.

Kelebihan BC Cream Dyxy Cosmetics



  • Magic foundation mampu menutup segala cela , jeragat dan parut di wajah .

  • SPF 50++ melindungi kukit muka dari sinaran UV.

  • Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona, warna kulit muka dan nampak natural .

  • Tekstur sekata dan MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap .

  • Anti minya tesktur krim yang unik, tidak berminyak dan tidak melekit .

  • Tahan lama Tahan lebih dari 8 jam.

  • Textur ringan Selesa bila dipakai dan tidak tebal.

  • Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif .

Beli Set Dyxy Klik Disini
Hubungi kami melalui WhatsApp
Follow Kami Di Facebook

1 comment

  1. […] BC Cream Dyxy adalah gabungan antara BB cream, Concealer, Mineral dan Ekstrak Arbutin, yang mana sis tak perlu dah bedak ke apa bagai. Dyxy foundation ni sudah cukup untuk cover segalanya. Lagi pulak, dia tidak melekit langsung,teksturnya pun sangatlah ringan. Dapatkan Artikel penuh di Posting Sebelum ini […]

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage