Harga DYXY Cosmetics BC Cream, Face Mist, Lipstics - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Harga DYXY Cosmetics BC Cream, Face Mist, Lipstics

Harga DYXY Cosmetics

Hari ini admin nak buat posting tetang Harga DYXY Cosmetics BC Cream yang ramai you all tak tau kan? tapi sebelum tu admin nak bagi tau rasanya you all dah pernah tengok harga online shop seperti Lazada, Shopee, 11 street dan lain-lain yang didapati harga lebih murah berbading di website ini. Ok, untuk pengetahuan awak-awak semua semua saller yang menjual harga rendah di mana-mana online shopping di Malaysia pihak HQ telahpun memberi notis kepada mereka dan mereka tidak boleh lagi menjual dengan harga yang telah ditetapkan oleh HQ.

Langsung sahaja jom admin nak bagi tahu harga sebenar Dyxy Cosmetics, tapi sebelum tu admin nak bagi tahu harga yang admin show dibawah adalah harga untuk loose item, pihak kami hanya menjual harga set sahaja harga lebih murah berbading dengan satu persatu loose item. dapatkan harga set di Homepage

Dyxy Cosmetics BC Cream


BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit .

Harga Dyxy Cosmetics BC Cream RM85.00

Dyxy Cosmetics Face Mist


Cerahkan parut hitam bekas jerawat. Kecutkan jerawat yg baru dgn cepat Lembabkan kulit Kulit dah jadi glowing semulajadi Ramai yg sangat suka bau sangat menyenangkan hati
Untuk harga packaging yang baru ini pihak dyxy terpaksa menaikan harga dari pada RM50.00 ke RM60.00 loose item sebab kos packaging yang lebih mahal.

Harga DYXY Cosmetics BC Cream

Dyxy Cosmetics Lipstick


Memperkenalkan, Moist Matte Lipstick by DYXY, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yang menyerlah. Matte Lipstick DYXY ni makin hot tau selepas kejayaan cosmetic line DYXY iaitu.
Wow warna dia memang cun sangat. Terujaa tengok Lipstick Moist Matte keluaran terbaru DYXY ni. Untuk 1st pengeluaran, gabungan 3 warna canteek & tiptop sesuai untuk wanita asia. Bila akak2 pakai, cik abang pun terpikat! Pilih yang mana berkenan naa.. Lipstick Matte Moist DYXY ni tahan lama. Klu uolls jenis tak suka bila minum ada kesan lipstik pada cawan, pilihlah Lipstick DYXY. Yang penting selepas minum @ makan, tak tinggal kesan

Harga DYXY Cosmetics BC Cream

Jangan Lupa Like Facebook kami DyxyLynds
Anda juga boleh WhatsApp kami melalui Link Hubungi

2 comments

  1. kalau sya bli set dyxy ni, akn trs dpt face mist yg baru ke atau d bri pack yg lama?

    ReplyDelete
  2. yup..memang sekrg botol yg baru dah semua sis

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage