Kisah Rumah Tangga-Suami saya sibuk keluar malam normal ke? - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Kisah Rumah Tangga-Suami saya sibuk keluar malam normal ke?

Kisah Rumah Tangga
Kisah rumah tangga ini di petik daripada Group Facebook, Seorang ahli Group buat satu posting mengenai Kisah Rumah Tangga, Mungkin dia keliru tentang suami dia yang asik kelua malam balik pukul 4 - 5 pagi, macam-macam la Kisah Rumah Tangga nie kan?

"Salam.. KRT.. Sy nk tanya pendapat ni, sy dgn suami PJJ, masing2 bekerja dan ade komitmen, anak2 duduk kat kampung, masalah saya ni suami saya tiap2 malam sibuk keluar melepak, normal ke? Kalau lepak tu xkeluar duit, pakai air liur je xpe jugak, kalau seminggu sekali dua xpe la, ni setiap malam akan keluar dan balik 3,4 pagi..
Saya sampai dah tak tahu nk nasihat mcmana, memangla dia kt rumah x ade anak bini, tapi perlu ke keluar tiap malam balik subuh, setiap hari, saya sampai dah berperang dah semua dah, but still the same.. Memang normal ke lelaki perangai camni. Saya rase dah xde sape bole nasihat dia, atau ke perasaan saya je yang camni?? Terima kasih"

Kita tengok apa Comment Natizen  semua Kisah Rumah Tangga sis ini..
Comment 1.
Sy xpaham kenapa ank letak kat kg! Kenapa tanggujawab mengasuh ank2 diserah pd datuk& nenek. Kedua2 pasangan ne perlu check diri sendiri.. jgn mengharapkan org lain akan amanah dgn kita jika kita sendiri tdk amanah dgn tanggungjawab yg Allah beri... jika xada alasan munasabah ank2 tdk sewajar'y diberi pd datuk & nenek.
Comment 2.
Knp nk gaduh ..biar ja la die nk lepak selagi die xbuat benda2 yg pelik n mgarut... N bila die blk jmp fmly due fokus..xkuar ngan mmber2...so mase die dok sorang biar la die lepak puas2... Dok gaduh nape lg sabut pala laki tu...xyah nk jd queen qontrol...Nk qontrol depan mata cukuo...hahahha pompuan xpnh ouas hati...ade je sbb nk perang.
Comment 3.
Susah nk bg pendapat ni. Lainkali kena bubuh gambar sekali. Sebab selalunya, selalunya la.. Kalau isteri baik tak kuat membebel dan ada iras iras Neolofa suaminya selalu je balik awal. Itula masalahnya bab mcm ni ada susah sikit nk jawap...ehm..
Comment 4.
Knp htr ank duk kpg? Sy satu mlm je bjauhn ngn ank xtenang jiwa. Llki sy lh mkin ada ank bini d rumh mkin dia xnk kluar. Cuba bawa ank duk skli lki akn rsa lbh btggjwb n ada komitmen utk tgok ank bini n jga dorg d umh. Xla dia kluar mlepak.
Comment 5.
Tak normal.. kalu dh kawin buat cara dh kawin.. xpyh perangai mcm org bujang.. melampau kalu tiap2 hari melepak smpai subuh..
Comment 6.
Suami sy klau sy xde kt uma k or sy duk jauh dr dia lama.. mmg dia akn kluar melepak smpai subuh baru balik.. bila sy soal siasat dia kta bosan duk uma sorg2 sunyi ngadap dinding pastu teringat ank bini..jd sedih.. 😂😂😂 Sy ok je asalkan dia tahu batas dia sbagai suami..
Comment 7.
lepak kat lua smpi 3 4 pg x de masalah.yg jd masalah bila dh balik 3pg tido 4pg suboh kompem la atas katil beselimutkan kulit khinzir...pas tu komitment keje esoknye mcm mne.dtg kje lambat dgn muke mcm belacan memgantok...hahahah sorry bebel
Comment 8.
Sama dgn suami sy pun mcm tu tiap mlm keluar blk dh nk sbh rupanya dia per lain. bila sy tyn dimrhnya. hggalh hancur rmhtgga sy skrg dh 2 thn.
Artikel Asal; Group Facebook 
Like Facebook Kami 
Subscribe Channel Youtube kami
Dyxy Kosmetik Promosi

No comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage