Suami saya ada hubungan lain. Handphone tak pernah berenggang. - Dyxy Cosmetics Harga Promosi Setiap Bulan Dengan kami

default | grid-3 | grid-2

Post per Page

Suami saya ada hubungan lain. Handphone tak pernah berenggang.

Suami saya ada hubungan lain
Kisah Rumah Tangga kali ini "Suami saya ada hubungan lain. Handphone tak pernah berenggang." Agak menarik juga la untuk kami kongsikan kepada anda, selagi kita tak dedahkan nama yang
empunya post kami rasa takda maslah.

Dibawah adalah Post update daripada hamba Allah.


Assalammualaikum... Sy baru pas berpantang skrg dah 3 bulan..sy ada dua org ank.. Alhmdulillah.. Baru2 ni sy ternampak dlm fon suami sy die ade chat dgn prmpn lain..siap call n pgl syg lg.. Sy sgt terkejut sbb sy percayakn dia selama ni.. Sy pg kerja asyik pk mslh ni..sy pk ape kekurgn sy.. Sy msk xsedap ke? Sy xpandai lyn dia ke? Abis tu knp sblm kahwin xcari org y dia nak kn.. Kita slg lengkap melengkapi..Xsemua org perfect.. Sy ade feel akhir2 sblm kantoi y dia ada sorokkan sesuatu sbb sy perasan sgt dia selalu xberenggang dgn fon..fon dia sentiasa dkt dia.. Sy ada pernah bergurau gelak2 "abg bercinta ke?".. Tp dia menafikan..sy terima. Sy doa smg Allah tunjukkan klu betul sy ditipu.. Akhirnya sy xsangka y dia mmg ada chat ngn org lain.. Allah.. Bnde ni kantoi pg dan ptg lps kerja sy terus tanya.sy xmarah2. Sy tanya relax dan lembut je tp tegas. Dia mengaku dan mmg salah dia.. Dia mtx maaf & sy maafkan..sy lgsung xmenitiskan air mata & xtahu nk marah mcm mana.. Sy lbh kpd relax dan menyoal shj. Ya Allah dlm hati ni tipu xsakit. Cuma skrg sy rasa xmcm dlu... Sy lbh suka byk bt krj sendiri dr mtx tlg dia.. Sy xpernah memaksa dia tlg sy bt kerja rumah. Entah lah.. Bkn sy xluah.. Sy dah luahkn cuma sy rasa xblh nk percaya dah 100%. Prsaan kena tipu tu smpai terduduk.. Sy xblh dia pgl org lain syg.. Bila dia pgl sy syg.. Sy rasa xde feel cm dlu.. Sy skrg lbh berhati2 dan lbh pk kan anak2. Utk dptkn semula kprcyaan sy kpd dia xsemudah abc.. Sy tahu memaafkan mudah ttp utk melupakan susah.. Skdr meluahkn smg semua ahli krt bhgia selalu & kekal jodoh bersama smpai bila2.. Amin.. Doakn y baik2 sj.. Masih baru bg sy...

Comment natizen Fb post Suami saya ada hubungan lain

Comment dari Yanti (Nama samaran) Pembohongn ni sgt sulit klu dh terjebak sbnrnye, nk tutup bohong yg pertama tu mmg terpkse trus berbohong dan berbohong dan trus berbohong... Dan utk dpt kn kpercayaan spt kpercayaan kli pertama tu mmg lg2 lah sulit... Ibarat brg second hand, wlaupn dh di beri cat bru, d polish bgai, atau d buat ape2 penambahbaikn,nilai nye tetap x sma dgn brg yg bru d bli... Pe2 pn bahgia tu plihan, doa mnta ptunjuk, dn buat kputusan yg terbaek... Pngalamn tu guru plg baek😊

Comment dari Sue (Nama samaran) Cuba akak ajak suami solat jemaah dengan akak.. kdg2 tanpa kita sedar solat jemaah antara pasangan ni mcm kunci yg akan menguatkan hubungan antara pasangan. Minta suami bacakan doa agar Allah sentiasa jaga rumah tangga kita. ‘Mungkn bila solat jemaah bersama ni, Allah akan buka minda si suami utk hargai isteri..

Comment dari Sue (Nama samaran) Sis sbnrnya ko dh mula didik diri jd penyabar.. Ko dh mula didik dri lebih cekal.. Bkn ko x syg tp teruskn sikap bersiap sedia... Sbbnya laki klu bab pnpm xkn brbh.. Brbh pun klu cover line dpn kt cth x main tel. Tp cuba dkt blkg dia ttp mcm tue.. Alasan semata2 utk keseronokkan.. Tabahlah.. Besarkan anak2.. Klu suami mcm tue anak pun makin besar lg2 dia pun xlayan anak fkr2lah.

Comment dari Sue (Nama samaran) Dh jdi mcm trend pulak slalu dega bnde same brulang pstu sbb jd mcm tu x lain x bukan bini x pdai layan bile masuk bb anak bderet pulak hewmm alasan x munasabah, sebb2 mata x boleh control asal nmpak sexy melekat xleh lekang pandang mcm ade gam gajah siap scan satu badan atas bawah abis di tgok nye x ckup dgn bini satu bini skrg dh mcm org gji jge anak suami😏😏

Posting Asal dari Facebook
Like Page Facebook
Dapatkan Promosi Dyxy Kosmetics

No comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Error Page Image

Error Page Image

Oooops.... Could not find it!!!

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage